CAFETARIA DE ADMIRAAL

CAFETARIA DE ADMIRAAL Burgers, Spare Ribs,Snacks, Surinaamse broodjes.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria De Admiraal. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2022 om 9:13 What you read is what you get.
28 mrt 2022 om 16:28 Geweldig Alles warm snacks goed gefrituurd patat knapperig. Sausen goed van smaak pindasaus goed dik deze keer. Super !!!!!
15 mrt 2022 om 20:10 Pindasaus had een vreemde smaak, burgerbroodje was zo hard dat ik er niet door heen kon bijten. Ook de bamihap was aangebrand. De maaltijd was geen fissa. Helaas pinda cheese.
6 mrt 2022 om 5:31 Heel slechte service de bezorgen leg je eten op de grond in de complex bezorgen komt niet naar je deur om het eten in je hand te geven onhygiƫnisch en onprofessioneel van hun. Nooit meer daar bestellen. Pas volgende dag zag ik het eten buiten.
25 feb 2022 om 11:39 Het duurde meer dan de aangegeven 30-55 min en mijn bamihap was veelste lang gefrituurd. Bijna tegen verbrand aan. Was veel sneller geweest als ik het zelf was gaan afhalen.
21 feb 2022 om 4:34 Bezorgtijd was 110 minuten en daarmee niet acceptabel. Restaurant was telefonisch niet bereikbaar dus na 90 min toch maar boterhammen gaan eten. Uiteindelijk kwam de bestelling toch nog maar was dit eten helaas overbodig.
21 feb 2022 om 1:17 Je kan maar tot 90 minuten opgeven maar ik heb bijna 3 uur gewacht op mijn bestelling. Telefonisch contact proberen op te nemen maar het ging elke keer direct naar voicemail.
20 feb 2022 om 21:02 Troep!! Had een bestelling geplaatst en 1,5 uur lang zitten wachten. Ff gebeld om te vragen hoe lang het zou duren maar meneer kon mij geen tijd geven, alleen een grote mond. Lekker klantvriendelijk! Echt bagger. Dit terwijl ik een straat verder woon
19 feb 2022 om 23:36 Prima eten. Burger sappig en patat prima. Kipnuggets iets te doorbakken. Maar overall een prima maaltijd.
15 feb 2022 om 20:14 As always, the best!